CINEKID ON TOUR

Gegevens

Regie:
Cast:
Genre: Kinderfilmfestival
Land:
Duur: minuten
Kijkwijzer: alle leeftijden

Cinema Oostereiland doet dit jaar mee met het landelijke kinderfilmfestival Cinekid.

Cinekid organiseert jaarlijks het Cinekid Festival voor de jeugd (4-14 jaar) op de Westergasfabriek in Amsterdam en in ruim 35 filmtheaters door heel Nederland. In de herfstvakantie draaien er maar liefst 5 speciaal uitgekozen films uit het programma op het Oostereiland. Met PLUSprogramma, limonade en popcorn!

TED SIEGER’S MOLLY MONSTER 4+ Fantasievolle animatiefilm voor de kleintjes waarin Molly Monster op zoek gaat naar het ei dat haar mama heeft gelegd. Kaarten en meer info.

DE KLEINE GRIJZE TRACTOR EN DE DANSENDE GEIT 5+ In deze muzikale komedie beleeft stadsjongen Gavin voor het eerst een zomer op het platteland. Kaarten en meer info.

DE GEHEIME CLUB VAN SOEPSTAD 8+ Door een gevaarlijk gif gedragen alle volwassenen zich als kinderen. Mari en haar vrienden hebben 48 uur de tijd om het raadsel op te lossen. Kaarten en meer info.

PAW: DE REDDINGSHOND 8+ De jonge reddingshond Paw komt in actie bij een aardbeving wanneer iedereen de moed al heeft opgegeven. Kaarten en meer info.

THE INVISIBLE BOY 10+ De 13-jarige Michele ontdekt een Chinees superheldenpak dat hem écht onzichtbaar kan maken. Kaarten en meer info.

Tijden