Zodra we ons filmprogramma publiceren kunt op 3 manieren kaarten voor een voorstelling kopen of reserveren.

 • Via onze website kunt u kaarten (E-ticket) kopen die u met iDeal afrekent. In onze filmagenda staat bij elke film de knop ‘Bestellen’ LET WEL, een hotmail account geeft problemen bij de verzending, gebruik indien mogelijk een ander account.
 • Tijdens onze openingstijden kunt u aan de kassa kaarten kopen of
 • U kunt kaarten per telefoon reserveren (dagelijks van 10 uur tot 12 uur op 0229-232296)

Als u E-tickets koopt kunt u met de bevestiging op uw smartphone de voorstelling bezoeken. U hoeft de kaartjes niet uit te printen. De medewerker aan de zaal kan met de scanner zowel de code op papier als op uw smartphone uitlezen. Mocht u onverhoopt geen bevestiging via de mail van uw bestelling hebben ontvangen dan kan het zijn dat uw E-tickets in de spambox van uw computer beland zijn. Kijk daar voor de zekerheid altijd in. Een hotmail account kan problemen geven bij het ontvangen van de bevestiging. In zo’n geval kan de kassamedewerker met het bestelnummer van uw E-tickets de kaartjes van de voorstelling opzoeken in het systeem en uitprinten.

Als u vriend bent van Cinema Enkhuizen (tevens van Cinema Oostereiland) dan kunt een kaartje met korting kopen op de website, echter u kunt geen pasnummer invoeren. Neem daarom altijd uw vriendenpas mee als u de Cinema bezoekt zodat de medewerker de geldigheid van uw kaartje kan controleren.

 

TARIEVEN

Normaal € 10,-

Vrienden € 8,-

Kinderen tot 15 jaar € 6,50  (Alleen geldig bij films met een classificatie van AL, 6+ en 9+)

CJP-pashouders € 8,-

Wijziging per 1 juli 2018

In verband met de stijging van de kosten om de filmvoorstellingen te realiseren, zien wij ons genoodzaakt om de entreeprijs te verhogen. Per 1 juli is het normale tarief €10 en de Vriendenprijs €8. Omdat we de toegangsprijs niet boven de €10 willen laten komen, hebben we besloten om geen koffie/thee (kosten: €1) meer in de prijs op te nemen. De prijs die u betaalt blijft derhalve gelijk, maar u krijgt geen koffie meer aangeboden in de zaal. Koffie en thee en alle andere heerlijke drankjes en lekkers is naar uw keuze te koop en af te rekenen in de sfeervolle foyer in de Drom.

Toeslagen

Lange film (> 130 min): toegangsprijs + € 0,50

 

Specials

Voor speciale voorstellingen of evenementen gelden mogelijk andere tarieven.

KAARTVERKOOP AAN DE KASSA     Contactloos-betalen-wobbler-300x300

Tijdens onze openingstijden kunt u (gereserveerde) kaarten aan de kassa afrekenen met uw betaalpas (liefs niet contant). Met contactloos betalen gaat de transactie supersnel.

U kunt ook betalen met de volgende film- en cadeaubonnen:

 • Nationale Bioscoopbon card
 • MaDiWoDo-bioscoopbon
 • Tegoedbon/cadeaubon van Cinema Oostereiland/Cinema Enkhuizen
 • VVV cadeaubon/card
 • Actiebon van het Noord-Hollands dagblad/weekblad de Drom

Reserveren is mogelijk via 0229 – 232296, dagelijks van 10:00 tot 12:00 uur. De kaarten blijven tot een half uur voor aanvang van de voorstelling gereserveerd.

 

ONZE HUISREGELS

Onze zaal is ingericht om optimaal van film te genieten. Met respect voor de filmbezoeker en voor de filmmaker. Daarom houden we het volgende met elkaar afgesproken:

 • Geen pauze tijdens de voorstelling.
 • Niet eten en drinken in de zaal, dat kan andere bezoekers hinderen (geldt niet voor de koffie en thee die in de zaal geserveerd wordt).
 • Geen toegang tot de zaal zodra de hoofdfilm is begonnen.
 • We vertonen na de film de gehele aftiteling voordat het zaallicht volledig aangaat.

We doen er alles aan om uw bezoek aan Cinema Enkhuizen zo prettig mogelijk te laten verlopen. Mocht er toch iets mis zijn gegaan en heeft u een op- of aanmerking, laat het ons weten via info@cinemaenkhuizen.nl