HOORN

Sinds januari 2020 is Cinema aan het Water partner van Puur Hoorn. Als partner organiseert Cinema Oostereiland een PUUR HOORN filmreeks. Met inspirerende films over de schoonheid, veerkracht en het belang van de natuur, over duurzame initiatieven en bewegingen waar we zelf een bijdrage aan kunnen leveren. Voor slechts 2 euro per kaartje. Zo wil gemeente Hoorn alle inwoners de kans bieden zich te laten inspireren om zelf een steentje bij te dragen aan een schonere wereld.

De eerste film van de PUUR HOORN Filmreeks nu te zien via PICL:

THE BIGGEST LITTLE FARM

“Wat wij op de boerderij zagen, is de enorme veerkracht en zelfhelende potentie van de natuur. Dat is enorm hoopvol en het is echt.”

John Chester, filmmaker

THE BIGGEST LITTLE FARM toont een eerlijk, hoopvol en bijzonder aandoenlijk beeld van de zoektocht naar harmonie tussen mens en natuur, die adembenemend gefilmd is en bol staat van de kleurige karakters, zij het harig, wollig, kakelend, knorrend, vliegend of kruipend. Een absolute eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven.

Regie: John Chester – VS – 2018 – 92 min.