COSTA!!

Gegevens

Regie: Jon Karthaus
Cast: Katja Schuurman- Roeland Fernhout- Abbey Hoes
Genre: Drama
Land: Nederland
Duur: 101 minuten
Kijkwijzer: 12 jaardrugsgeweldgrof

Special

Cinema Enkhuizen x Brouwerij de Werf: Costa!!
Vrijdag 20 mei, 20:00 uur
Ticket: € 15,00 voor film en cocktail

Weet je nog… Costa? Die heerlijke film over proppers en zomerliefdes op de Spaanse stranden? Voor een nostalgisch én ultiem zomergevoel kun je vrijdagavond 20 mei bij Cinema Enkhuizen naar de nieuwe Costa!! We gieten hem, alleen voor deze avond, in een Ladies Night-jasje: want na afloop proosten we bij de Brouwerij met de ultiem zomerse cocktail de White Chocolate Pornstar Martini.

Hoe werkt het?
Koop nu je tickets voor vrijdag 20 mei via deze site. Zodra we je ontvangen bij Cinema Enkhuizen ontvang je een muntje. Deze kun je na afloop van de film inwisselen bij Brouwerij de Werf voor de WCPM-cocktail.

 

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… met al deze ingrediënten is Costa!! dé ultieme zomerse feelgoodfilm.

Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte. Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de costa kan. Zal Anna onder de Spaanse zon, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden? In de film spelen o.a. Katja Schuurman, Roeland Fernhout, Abbey Hoes, Soy Kroon, Stephanie van Eer en Tina de Bruin.

 

De voorstelling van maandag 23 mei gaat niet door.

Tijden

do 19 mei om 20:00 bestel
vr 20 mei om 20:00 bestel
zo 22 mei om 14:00 bestel
wo 25 mei om 20:00 bestel