Cinema Enkhuizen is gevestigd op de tweede etage van de Drommedaris in de haven van Enkhuizen.  Er zijn verschillende manieren om ons te bereiken.

OPENBAAR VERVOER

Trein:

Haarlem – Alkmaar – Hoorn – Enkhuizen: ongeveer 1,5 uur reistijd
Amsterdam – Hoorn – Enkhuizen: iets meer dan 1 uur reistijd
Cinema Enkhuizen bevindt zich op slechts 5 minuten lopen vanaf het station.
Meer informatie: http://www.ns.nl

AUTO

Vanuit richting Amsterdam (A7)

Kies uit:
1) de afslag Hoorn (afslag 8) en volg dan de Provinciale weg N506 tot Enkhuizen (ongeveer een half uur).

U komt aan bij een kruispunt met stoplichten, met aan de overkant een BP-pompstation. Ga nu rechtsaf en rij door bij de 1e stoplichten, rij verder onder een spoorbrug door tot de kruising bij het Esso pompstation. Ga daar linksaf en sorteer direct weer links voor. Rij langs de fabriek en na een 2 bochten ziet u de jachthaven en het station. Rij nu stapvoets en maak een bocht van bijna 180 graden rond het station.
Let op: gratis parkeren achter het NS-station (rest van de stad is blauwe zone!) .

2) of neem de afslag Hoorn-Noord (afslag 9) en volg dan de Westfrisiaweg N302 tot Enkhuizen (ongeveer een half uur). U komt aan bij een kruispunt met stoplichten, met aan de overkant een BP-pompstation. Ga nu rechtsaf en rij door bij de 1e stoplichten, rij verder onder een spoorbrug door tot de kruising bij het Esso pompstation. Ga daar linksaf en sorteer direct weer links voor. Rij langs de fabriek en na een 2 bochten ziet u de jachthaven en het station. Rij nu stapvoets en maak een bocht van bijna 180 graden rond het station.
Let op: gratis parkeren achter het NS-station (rest van de stad is blauwe zone!) .

Vanuit Lelystad kan men de Markerwaarddijk over naar Enkhuizen via de N302. Voorbij het Naviduct gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf.

Laatste stuk route in Enkhuizen en parkeren

Let op u kunt gratis parkeren achter het station en kort parkeren voor de deur van de Drommedaris (weinig ruimte). In de gehele stad heerst een blauwe zone voor vergunninghouders. De afstand van het station naar de Drommedaris is 5 minuten lopen. Lopend kunt u het best om de haven heen lopen (Stationsweg en Havenweg), dan ziet u het gebouw vanzelf. Met de auto moet u de route Stationsweg – Paktuinen nemen i.v.m. het eenrichtingsverkeer. Ook dan ziet u de Drommedaris vanzelf. Voor de Drommedaris is weinig parkeergelegenheid, wel kunt u er laden en lossen.