test

Ticket to Paradise

Romantische komedie met in de hoofdrol George Clooney en Julia Roberts.
George Clooney en Julia Roberts zijn in Ticket to Paradise te zien als het gescheiden stel Georgia en David. Ze hebben een gezamenlijke missie en dat is om hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. De twee acteurs hebben er duidelijk lol in om elkaar aan de lopende band sarcastisch af te maken. Het bekvechten begint al als ze bijna naast elkaar komen te zitten in het in het vliegtuig naar Bali, waar hun pas afgestudeerde dochter Lily tot hun grote schrik ineens wil trouwen met haar Balinese vakantieliefde. Nergens zijn ze het met elkaar over eens, behalve over het saboteren van het overhaaste huwelijk van hun dochter.

test

Mrs. Harris Goes to Paris

In dit nostalgische sprookje voor volwassenen ligt zelfs voor een huishoudster een jurk van Christian Dior binnen handbereik.
Londen, 1957. Mrs. Harris is een huishoudster die voor haar werk bij rijke klanten over de vloer komt. Nadat ze bij een van hen een glimp heeft opgevangen van een schitterende jurk van het beroemde Franse modehuis Dior, kan ze maar aan één ding denken: zelf ooit zo’n exclusief stukje haute couture te bezitten. De wonderen zijn de wereld nog niet uit in dit lieve sprookje, want Mrs. Harris slaagt er zowaar in het nodige geld bijeen te brengen om haar droom in vervulling te laten gaan. En tegen haar eenvoudige charme blijkt geen snobistische Fransman of Française bestand.

test

Good Luck To You, Leo Grande

Emma Thompson geeft zich letterlijk en figuurlijk bloot in een verrukkelijke feelgoodfilm waarin niet alleen over seks wordt gespróken.

Weduwe Nancy kijkt terug op een onbevredigend huwelijk. In de ruim dertig jaar dat ze het bed deelde met haar echtgenoot, beleefde ze niet éénmaal een orgasme. Hoog tijd om de schade in te halen. In een hotelkamer spreekt ze af met Leo, een veel jongere sekswerker die bereid is om Nancy aan alle vinkjes op haar wensenlijstje te helpen. Maar eerst zal ze moeten leren van zichzelf te houden én van het lichaam dat nu eenmaal bij een zestigplusser hoort. Een geestige en openhartige film, waarin het niet om seks alleen draait. Met een gedurfde hoofdrol van Emma Thompson.

test

Supereroi

test

Zwanger & Co