Kinderfilmfeest: Een heleboel gevoel

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Wil je zondag 11 juni toch graag naar het Kinderfilmfeest? Je bent van harte welkom bij Cinema Oostereiland in Hoorn. Klik hier om naar de website van Cinema Oostereiland te gaan.

Film is emotie! Soms word je superblij wanneer je held de wereld weet te redden, of word het ineens juist een beetje eng wanneer alles dreigt mis te gaan… 

Onze filmleraar Remco Efdé gaat voor deze editie van het ‘kinderfilmfeest’ samen met kinderen kijken naar films die heel grappig, heel verwarrend, heel eng en/of heel mooi zijn! De zes films verschillen enorm van elkaar, maar komen ook overeen omdat ze uiteindelijk allemaal over gevoel gaan. Door samen te praten over de films krijgen alle gevoelens en emoties die loskomen betekenis, en wordt de kracht van film zichtbaar. 

De beleving van de kinderen staat centraal, en de kinderen leren zelf na te denken en te praten over alles wat zij voelen en denken bij het kijken van films. Het programma is geschikt voor kinderen van 5 tot 9 jaar en duurt in totaal 60 minuten.

Onze filmleraar Remco Efdé presenteert het Kinderfilmfeest.

Duur
60 minuten
Land & Jaar
2023
/events/913
5865
Sluiten

Kinderfilmfeest: Een heleboel gevoel