Kinderfilmfeest: De Grote Poppenkast Film

Elke maand organiseren we het Kinderfilmfeest voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar, met na afloop van de film een bijpassende creatieve activiteit onder begeleiding van onze filmleraar Remco Efdé.

Samen met je (klein)kind film kijken
De Grote Poppenkast Film is een film vol magie, muziek, grappige en spannende momenten die je zeker een glimlach zullen bezorgen!

In de betoverende wereld van De Grote Poppenkast Film gaan de deuren open naar een magische plek in de bioscoop, waar alles mogelijk is. Hakim Traïda (Sesamstraat) en zijn vrienden nemen je mee in de wonderlijke wereld van de poppenkast: een onvergetelijk avontuur vol lachen, meezingen en belangrijke levenslessen. Bovendien komt de magie écht tot leven door de aanwezigheid van kinderen die tussendoor actief en enthousiast deelnemen aan de voorstelling.

Na de film samen een pop maken
We laten ons door De Grote Poppenkast Film inspireren om vervolgens zelf aan de slag te gaan en een zelfportret te maken in de vorm van een pop! De grote knutseltafel ligt vol met materialen, zodat ieder kind aan de slag kan gaan en de fantasie de vrije loop kan laten. Na afloop gaat je pop natuurlijk gewoon mee naar huis, zodat je voor altijd een leuk aandenken hebt aan je bezoek aan het Kinderfilmfeest bij Cinema Enkhuizen!

Regie
Jan Morriën, Brian de Vore
Cast
Hakim Traïdia
Duur
60 minuten
Taal
Nederlands
Land & Jaar
Nederland 2023
Genre
kinderfilm
/events/975
7431
Sluiten

Kinderfilmfeest: De Grote Poppenkast Film

Jan Morriën, Brian de Vore

Aangeraden films

  • Kinderfilmfeest: Vogelhuis verhaaltjes

    Regie: