Kinderfilmfeest: Fien & Teun: Circus op de Boerderij

Elke maand organiseren we het Kinderfilmfeest voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar, met na afloop van de film een bijpassende creatieve activiteit onder begeleiding van filmleraar Remco Efdé.

Samen met je (klein)kind film kijken

Vier het allerleukste kinderfilmfeest feest samen met Fien, Teun en al hun dierenvriendjes in hun gloednieuwe film bij Cinema Enkhuizen!
De film zit opnieuw vol met vrolijke – bekende en nieuwe – liedjes. 
Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze het gelijk: ze gaan een circus maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer. Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk. Lukt het Fien en Teun nog om het circus op tijd af te krijgen voor de verjaardag van Sebastiaan?

Onze filmleraar Remco Efdé

Na de film organiseren we een creatieve activiteit. Remco bedenkt een leuke activiteit, passend bij de film. Zodra deze bekend is, wordt het op deze pagina bekend gemaakt.

Regie
Matthias Temmermans
Duur
67 minuten
Taal
Nederlands
Land & Jaar
Nederland 2024
Genre
familiefilm
/events/988
7760
Sluiten

Kinderfilmfeest: Fien & Teun: Circus op de Boerderij

Matthias Temmermans