Spoorloos – Cineville Speciaaltje

Speciaal voor Cinevillers en álle andere filmliefhebbers op woensdag 12 juni een speciale vertoning van de klassieker Spoorloos. Bij dit Speciaaltje organiseren wij een filmquiz waarbij je kans maakt op mooie prijzen. En we serveren een gratis drankje.
Als Cineville pashouder mag je bovendien gratis een +1 meenemen*. Wel zo gezellig!

George Sluizers met een Gouden Kalf onderscheiden psychothriller over een verdwijning werd een klassieker en is nu gerestaureerd.

Spannende verfilming van Tim Krabbé’s roman Het gouden ei, waarin een jonge vrouw Saskia (Johanna ter Steege) tijdens een vakantie naar Zuid-Frankrijk verdwijnt. Haar man Rex (Gene Bervoets) blijft jarenlang obsessief naar haar zoeken. Stanley Kubrick noemde het “de angstwekkendste film die ik ooit heb gezien” – geen gering compliment van de maker van The Shining. Spoorloos geldt als een nagelbijtend verslag, vol onderhuidse spanning, over een plotselinge verdwijning en de gevolgen daarvan voor de achterblijvers.

Over Cineville Speciaaltje
Zin in dat beetje extra? Anders wij wel, daarom organiseren we speciaal voor alle filmliefhebbers een Cineville Speciaaltje. De basis: een goeie film in samenwerking met meerdere filmtheaters. De saus is altijd anders: van exclusieve voorfilms tot klassiekers die je nog wel vierentwintig keer wil zien, en van Q&A’s, introducties en performances tot quizjes en prijzen. Een warm totaalpakket, voor iedereen die net zoveel van film houdt als wij.

* het gratis +1 kaartje is alleen te boeken door Cineville pashouders. Dit wordt aan de zaal gecontroleerd.

Regie
George Sluizer
Cast
Bernard-Pierre Donnadieu, Gene Bervoets, Johanna Ter Steege
Duur
107 minuten
Taal
Frans, Nederlands
Land & Jaar
Frankrijk, Nederland 1988
Genre
drama, thriller
 • twaalf jaar
 • Eng
 • Grof
/events/1026
8810
Sluiten

Spoorloos – Cineville Speciaaltje

George Sluizer

Aangeraden films

  • negen jaar
  • Eng
  • Grof

  De Mooiste Dag

  Regie: Appie Boudellah

  • twaalf jaar
  • Grof

  Laatste Ronde

  Regie: Boris Paval Conen